Sophie's Choice

Horse & Holiday

Onze paarden:

Wij stellen jullie voor...

Rasita

Geboren op 26/05/1998. 
V. Lancet
Rasita heeft een zware start gehad toen ze in september 2017 bij ons kwam. Ze was erg mager en had een heel slecht gebit. Gelukkig knapt ze nog steeds iedere dag op en genieten we ontzettend van haar.

Samira

Geboren op 18/4/1999.
V. Climax 
Sammie is een grote, stevige en een waanzinnig lieve merrie. Zij is altijd in de spring/cross uitgebracht en geniet dus nog altijd van een sprongetje.

Carrickaduff Clover

Geboren op 15/10/2009.
V. Dancing Boy
Carrick of ook wel ''Gerrit'' komt oorspronkelijk uit Ierland. Maar daar ben ik hem niet helemaal gaan halen. Wij hebben hem opgehaald in Friesland.
Een grote vriendelijke soms wat gespannen ruin die je nog steeds iedere dag ziet veranderen en ontwikkelen in het lieve paard dat hij nu al is.

Nisse 

Geboren 15/05/2003
V. Alcantara.
Al vanaf 2006 mijn trots.
Hebben samen al een hoop meegemaakt. Rijden inmiddels in het Z1 en hopen nog meer te bereiken in de toekomst. 

Myra van kwistegelt

Geboren 26/04/2005. 
V. Amor van Kwistegelt
Myra gaat het liefste op buitenrit lekker door de zee en heerlijk door het bos. Een hele lieve merrie waar buiten veel pit in zit. 

Chantal van de Fokkehoeve

Geboren:14/05/2011
V. Nebel van het Groentenhof.
Chantal is een prachtige verschijning met haar mooie lange manen en volle staart. Een hele lieve merrie die nog niet veel onder het zadel was geweest voor ze bij ons kwam, maar alles goed oppakt en graag voor je werkt.

Nozem van Schepershof

Geboren: 10/04/2002.
V. Nimrod.
Ons schatje! Lieve Noos. Altijd bereid voor je te werken, altijd enthousiast om mee naar buiten te gaan. Wordt door zijn verzorgster ook leuk uitgebracht op wedstrijd zij mogen nu L1 gaan starten.

Ernie

Onze lieve ouwe dibbes!
Staat heerlijk van zijn wel verdiende pensioen te genieten!

Ivar

Lieve knuffelbeer! Mooie grote ruin van 1.58. Kan soms wat sterk zijn maar heel fijn te rijden! Gaat mee naar het strand, het bos en wordt veel in de lessen gebruikt! Een echte topper!

Voor altijd in ons hart

Finn

Voor altijd in ons gedachte.