Sophie's Choice

Horse & Holiday

Onze paarden:

Wij stellen jullie voor...

Rasita 
* Voor altijd in ons hart*

Geboren op 26/05/1998. 
Gestorven op 27/07/2020
V. Lancet


Samira

Geboren op 18/4/1999.
V. Climax 
Sammie is een grote, stevige en een waanzinnig lieve merrie. Zij is altijd in de spring/cross uitgebracht en geniet dus nog altijd van een sprongetje.

Carrickaduff Clover

Geboren op 15/10/2009.
V. Dancing Boy
Carrick of ook wel ''Gerrit'' komt oorspronkelijk uit Ierland. Maar daar ben ik hem niet helemaal gaan halen. Wij hebben hem opgehaald in Friesland.
Een grote vriendelijke soms wat gespannen ruin die je nog steeds iedere dag ziet veranderen en ontwikkelen in het lieve paard dat hij nu al is.

Nisse 

Geboren 15/05/2003
V. Alcantara.
Al vanaf 2006 mijn trots.
Hebben samen al een hoop meegemaakt. Liefste paard dat je je maar kan wensen.

Myra van kwistegelt

Geboren 26/04/2005. 
V. Amor van Kwistegelt
Myra gaat het liefste op buitenrit lekker door de zee en heerlijk door het bos. Een hele lieve merrie waar buiten soms veel pit in zit. Myra is de moeder van Mara en is momenteel weer drachtig van de hengst Alcantara.

Chantal van de Fokkehoeve

Geboren:14/05/2011
V. Nebel van het Groentenhof.
Chantal is een prachtige verschijning met haar mooie lange manen en volle staart. Een werkwillige merrie waar veel pit in zit! In de zomer van 2020 heeft Chantal haar eerste veulen gehad, we hopen er nog meer te verwelkomen.

Nozem van Schepershof

Geboren: 10/04/2002.
V. Nimrod.
Ons schatje! Lieve Noos. Altijd bereid voor je te werken, altijd enthousiast om mee naar buiten te gaan. Wordt door zijn verzorgster ook leuk uitgebracht op wedstrijd zij mogen nu L1 gaan starten.

Ernie

Onze lieve ouwe dibbes!
Staat heerlijk van zijn wel verdiende pensioen te genieten!

Ivar

Geboren: 01/01/1999
Lieve knuffelbeer! Mooie grote ruin van 1.58. Kan soms wat sterk zijn maar heel fijn te rijden! Gaat mee naar het strand, het bos en wordt veel in de lessen gebruikt! Een echte topper!

Catootje van 't Tij

Geboren: 21/05/2020.
V. Neidhart
M. Chantal van de Fokkehoeve
Ons eerste zelf gefokte veulentje. 

Chilly

Geboren: 01-05-1996

Chilly is een bonte pony voor de kleintjes onder ons. Ze is een echte kinder pony waar soms nog best wel veel pit in zit. Iedereen is dol op deze schattige pony. Onze Chillypeper is sinds maart 2020 onderdeel van ons team. Ze is beste vriendjes met Kees. 


Kees

Geboren: 01-01-2005 

Onze (meestal witte) Smeerkees is een van de kleinste van het team. Kees houdt enorm van springen en kan dit ook erg goed. Hij heeft een erg knap koppie en veel kindjes zijn ook wel een beetje verliefd op Kees. Hij is geschikt voor de kleine ruitertjes. Hij is samen met Chilly bij ons gekomen.


Starwiek

Geboren: 03/04/2003

V. Standard

Star is een grote haflinger ruin. Hij is tot zijn 11e dekhengst geweest. Bij ons loopt hij braaf in de lessen en gaat hij graag mee op buitenrit. Hij is altijd erg enthousiast en wilt graag voor je werken. Star is erg goed in dressuur. Ook Star wordt sinds dit jaar door zijn verzorgster uitgebracht op wedstrijden. Sinds augustus 2019 is hij een onderdeel van ons team. 


Uvottie

Geboren: 03/04/2001

V. Olivi

Uf is de grootste van ons team. Ze is een KWPN merrie die erg mooi kan bewegen. Voor ze bij ons kwam is ze fokmerrie geweest. Ze loopt graag voorop op buitenritten en is niet snel ergens van onder de indruk.


Brian Patrick v. Gooyum

Geboren: 27/04/2006

V. Ronaldo

Brian is een erg lieve KWPN’er. Hij vindt sommige dingetjes nog wel een beetje spannend maar hij maakt hier al veel stappen in vooruit. De gevorderde ruiter kan erg veel van hem leren.


Felix

Stamboek naam: D. Senior van Buttinge

Geboren: 10/05/2017

V. Dark Laes

Felix is een van de jongste paarden uit ons team. Hij is een prachtige zwarte Arabo-Fries. De afgelopen jaren heeft hij lekker bij ons mogen opgroeien. Nu hij 3 jaar oud is zal hij langzaam aan beginnen met zijn opleiding. 


Renske van de Jans Hoeve

Geboren: 06/06/2003
V. Willow van der Vlaskamp
Pien zoals wij haar noemen is een donker gekleurde haflinger merrie. Ze is sinds juni 2020 bij ons. In de bak moet ze nog veel leren maar op buitenrit is ze nergens van onder de indruk en gaat ze graag mee. Pien is sinds juni 2020 een onderdeel van ons team.


Mara van 't Tij

Geboren: 02/06/2020
V. Waterloo
M. Myra van Kwistegelt
Mara is ons tweede zelf gefokte veulentje. Ze is erg nieuwsgierig en heeft een mooie donkere kleur. Voorlopig mag ze nog spelen in de wei met haar vriendin Cato.


Nightheaven

Geboren: 01/03/2002
V. Amadeus
Noor zoals wij haar noemen is een leuke voorwaartse haflinger merrie. Ze vindt alles leuk en loopt graag mee in de les maar ook over het strand. Ze is sinds juli 2020 onderdeel van ons team. 


Larissa

Geboren: 25/05/2016
V. Starwiek
Liz is sinds juni 2020 bij ons. Ze moest toen alles nog leren. We zijn druk bezig met haar training. Ze is een erg knappe en nieuwsgierige pony.