top of page

Hengstenkeuring KVTH 2024

27 januari 2024, wauw wat een dag!!


Wat een spanning en wat een zenuwslopend moment, en dan de ontlading bij het horen "Alvaro DM goedgekeurd"


En dag om nooit te vergeten!


Zo ontzettend trots eigenaar te zijn van maar liefst 3 goedgekeurde hengsten 😍


Liz. Arachon

Mojito

Alvaro DM


En wat voor moois gaat ons dit brengen, onderweg naar een mooie toekomst als hengsten houder en fokker van dit geweldige ras.


Veel mensen zien haflingers tegenwoordig nog steeds als een ondergeschoven kindje, een ras waar niet veel mee te bereiken valt in de sport.


Maar niets is minder waar! Deze paarden zijn zo ontzettend veelzijdig, en daarom juist zo goed inzetbaar.


Om nog maar niet te spreken over hun karakter, heus van ieder verschillend maar zo trouw en zo werkwillig. Deze paarden gaan door het vuur voor ons, en wij voor hun.


Dit komende seizoen dekken wij enkel nog natuurlijk, maar er zijn veel plannen voor het volgende seizoen. En deze plannen geven ons hoop en ontzettend veel enthousiasme om onze plek te verdienen in de haflinger fokkerij.


Een mooie toekomst als je het mij vraagt!


Liefs,


Soof.23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Uit ons oog maar nooit uit ons hart.

Gebeurtenissen zoals die van vanacht doen je even stil staan. Zoals jullie hebben kunnen lezen op onze Facebook pagina heeft onze suus gisteren na een heftige bevalling haar veulen verloren. Dit zijn

Welkom

Hallo allemaal, Welkom bij Sophie's Choice, voor de gene die mij nog niet kennen, mijn naam is Sophie Huibregtse en samen met mijn zus en vriendin werk ik hard aan de weg van mijn bedrijf. In 2017 heb

Comments


bottom of page