top of page

Mojito

Binnen een kwalitatief sterk haflinger bestand zoals we de laatste jaren in de Benelux kennen is het als dekhengst niet altijd even makkelijk om je van de rest te onderscheiden en de spotlights op jou gericht te krijgen.

Mojito weet daar echter wel raad mee en imponeert vriend en vijand met een aantal opmerkelijke kwaliteiten die we erg graag zien bij een toekomstgericht en moderne haflinger. Zo werd hij eerste in zijn klasse op de hengstenkeuring in Lunteren 2023.

Hij heeft een gouden karakter, dat opvalt met zijn bijzondere werklust en met een heel evenwichtige en uitgebalanceerde instelling. Zowel onder het zadel als aangespannen is deze hengst optimaal inzetbaar en bewaart hij altijd het overzicht en de ''cool''

Zijn ras typische weelderige bos manen en staart en zijn mooie stokmaat, te samen met ruime bewegingen maken het plaatje compleet.

Ook voor de zo belangrijke bloedspreiding binnen de haflinger fokkerij ben je bij Mojito aan het juiste adres. Zijn voorouders die voornamelijk uit de N- en M- lijn stammen, zijn steevast leveranciers van goed bewegende paarden en passen vooral heel erg goed op het overgrote deel van het merrie bestand in onze omgeving.

De eerste veulens van Mojito lijken veelbelovend en we durven u dan ook onze Mojito ten zeerste aan te bevelen. Met zijn uitzonderlijke spermakwaliteit staat hij bovendien garant voor een vlot succes bij het drachtig krijgen.

Mojito dekt enkel natuurlijk.

Dekkosten € 295,- Excl. 9% BTW 

Afdrachtkosten €45,-

Stalling kosten €10,- met veulen €15,-Graag meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

0614610072

info@hoseandholiday.nl

Ook te volgen op instagram via onderstaande knop:

@Haflingerhengst_Mojito

Liz. Arachon

De voor het leven goedgekeurde dekhengst: Liz Arachon (v. Liz. Amadeus)


07-03-2001

Goedgekeurd in België, Nederland en Oostenrijk.

Primering: 1A-premie

Stokmaat:1m53

Bloedlijn: A-lijn

Nationaal kampioen 2006 & 2014


De inmiddels 21 jarige Liz. Arachon is een vaderpaard van grote allure die zowel in Nederland als België de kampioenslinten veroverde.

Liz. Arachon's dressuur prestaties toonde dat de hedendaagse haflinger onder het zadel tot zeer grote prestaties in staat is. Ook in de fokkerij drukte Liz. Arachon vanaf dag 1 zijn stempel. Hij leverde inmiddels liefst 7 goedgekeurde zonen, waarvan meerdere zich eveneens tot kampioen konden kronen en zijn talrijke dochters die met het elite predicaat kunnen pronken, deden hun vader maar al te vaak alle eer aan toen ze weer eens een kampioenschap op hun naam schreven. Met Liz. Arachon breng je kracht, maat en beweging in de fokkerij en onderstreep je de sportieve kwaliteiten van het ras in alle perspectieven. Qua karakter een echte 'knuffelbeer' en qua vererving een schitterend vader paard die mede door zijn fenomenale familie reverenties een grote zekerheid bied op kwaliteit en charme bij zijn nafok.


Liz. Arachon staat vanaf dit seizoen ook bij ons ter dekking!


Liz. Arachon dekt enkel natuurlijk.


Dekkosten € 300,- Excl. 9% BTW

Afdrachtkosten €45,-

Stalling kosten €10,- met veulen €15,-


📞0614610072

✉️Info@horseandholiday.nl

📸Leonie van duffelen

bottom of page